Fietsen

FietsenVeloptiek is verdeler van volgende merken: Orbea, Ghost, Batavus, Victoria, Hartje Manufactur en Puky. De fietsmerken waar ik mee samen werk hebben hun best gedaan om voor modeljaar 2018 weer een uitermate solide, weldoordachte en nog leukere collectie samen te stellen. Het voordeel voor mijn klanten is dat niet alle fietsen elk jaar een volledige make-over krijgen. Sommige modellen lopen gewoon door terwijl anderen wel (al dan niet grondig) veranderen en/of evolueren. Dit is een manier om binnen enkele jaren toch nog met een actuele fiets rond te rijden.

Zoals u misschien wel gelezen heeft op onze site, zijn wij E-punkt. Dit houd in dat wij er ons toe verbinden om altijd minstens 8 test e-bikes in onze winkel te hebben staan en alle scholingen van de desbetreffende elektrische systemen nauwgezet volgen. Een belangrijke schakel in dit geheel is natuurlijk ook de verkrijgbaarheid van reserve en/of slijtage onderdelen... moest er toch iets onverhoopt mislopen met uw fiets. Na een ongeval, vandalisme of gewoon pech moet uw fiets binnen redelijke termijn immers weer rijden zoals ervoor. Door eigen onderdelenvoorraad, nauwe contacten met zowel de producent van de fiets als de serviceverleners van het desbetreffende elektrische systeem kunnen we bij problemen vrij kort op de bal spelen om de fiets weer op de baan te krijgen.

Als eerste keuze door uitstekende verhouding prijs kwaliteit en no-nonsens mentaliteit van dit sterk opkomende merk zijn deze fietsen een ideale instap in de wereld van de fiets .Mensen die een degelijke en budget vriendelijke fiets wensen aan te kopen komen automatisch bij VICTORIA terecht. Al deze fietsen zijn  gericht op prettig fietsen tegen een aanvaardbare prijs en gebudgeteerd onderhoud op lange termijn.   


Het merk van de prijsbewuste fietser die degelijkheid en stevigheid bovenaan zijn verlanglijstje heeft staan. Heeft een enorm aanbod E-Bikes waarvan Veloptiek vooral het BOSCH systeem volgt. Vooral naar gebruiksgemak, degelijkheid en nazorg toe hebben we hiervoor gekozen. Nog maar een aantal jaar op de Belgische markt maar het dealernetwerk vergroot elk jaar fors.Wij hebben constant 3 tot 4 demo-testmodellen staan waarmee u een testrit kan maken.

De elektrische fietsen van VICTORIA met  de Nu-Vinci 330, 380 en Harmony 380 traploze versnellingsnaaf zijn nu bij Veloptiek uit stock leverbaar tijdens het fietsseizoen

De fiets waar u gegarandeerd jaren plezier aan beleeft. Degelijk, deugdelijk, mooi om te zien en zeer comfortabel om op te rijden. Bij BATAVUS worden al jaren fietsen gebouwd die jaren meegaan. Qua design hoeven ze bij BATAVUS ook geen lessen te leren, qua service nog minder. Veel specifieke onderdelen worden nog enkele jaren op stock gehouden om uw fiets terug in zijn originele staat te kunnen herstellen. De Wayz en Dinsdag modellen lopen nog steeds als een trein. Betrouwbaar en comfortabel, zoals het hoort !


Het elektrische model Stream is door Testaankoop vermeld als 'beste uit de test'. Kom de Stream testen bij ons ! Wil je wat sportiever elektrisch fietsen ? Dan is de Razer van BATAVUS zeker een fiets voor u. Ook bij BATAVUS zijn er modellen met Nu-Vinci, super makkelijk in gebruik en zeer solide!

De mensen van GHOST hebben ons blij gemaakt: De nieuwe Lector en Asket zijn ontworpen om minimaal gewicht aan maximale prestaties te koppelen. Er is zeer veel aandacht besteed aan het design van de frames, waardoor de bekabeling netjes weggewerkt is in de framebuizen.

De nieuwe familie Square zorgt er voor dat elke vrijetijds en woon-werk verkeer fietser op de  juiste fiets kan rijden ! Ultrasmooth, strak en sober design, lichtgewicht, uitstekende rijeigenschappen en verschillende versnellingssystemen mogelijk. Vanaf april pronken deze fietsen in onze showroom.   


De Andasol Trekking 9 : een elektrische revolutie! Deze fiets beschikt over het Nu-Vinci H-Sync versnellingssysteem en een riemaandrijving van Continental! Niet meer zelf schakelen, deze fiets doet al het werk voor u! Nu test klaar in onze showroom.     

PUKY : bewuste keuze als ons kinderfietsen merk ! Waarom ?

Enkel zeer hoogwaardige kinderfietsen met extra aandacht voor veiligheid en ergonomie .  De graad van afwerking en gebruiksgemak van deze fietsjes is doorgedreven met als extra de nalever mogelijkheid van originele onderdelen zoals spatborden, kettingkastjes trapstellen en accessoires tot enkele jaren na aankoop verkrijgbaar blijven. Super toch? Aangezien wij 100% fan zijn van dit merk , hebben wij dan ook meer dan 30 fietsjes op voorraad. Alle aluminium modellen staan bij ons in de showroom !


Voor 2018 : dezelfde vertrouwde modellen maar met een nieuw kleurtje !

Copyright @ All Rights Reserved

Nieuw in ons gamma, fietsen van het merk ORBEA. Deze Spaanse coöperatieve onderneming bestaat al 125 jaar. Hun gamma bestaat uit uitgesproken sportieve modellen in zowel race als mtb. De fietsen in het hogere segment worden voor de klant geassambleerd volgens het "à la carte" principe. In de showroom staan zowel de Orca OMP, Avant OME,  Avant Hydroform,  Alma OMP als Alma Hydroform gepresenteerd. Ook kan je met de nieuwe Oiz M50 29" en de Alma M50 29" testrijden. Elektrische fietsen saai en klassiek ? Dan heb je nog niet met de elektrische Optima Asphalt van ORBEA gereden ! Sportief design én power gecombineerd ! De testfietsen zijn allen modellen 2018, wat wil zeggen dat de fietsen ook al leverbaar zijn. Kom ze ontdekken!