Home

voor de installatie van een nieuw digitaal systeem en bijhorende inventaris , zal de WINKEL GESLOTEN ZIJN van 26 december t.e.m 2 januari                  het VELOPTIEK-team wenst U fijne feestdagen en alvast onze beste wensen voor 2018 !!!

 

                                                                                                

 

Een fietsenmaker die al 18 jaar in het vak staat, en nog altijd even gepassioneerd is door de fietswereld als op dag één: zo iemand is Bjorn ! Super toch, als je dromen uitkomen en je je eigen winkel kan openen? Ondertussen zijn we bijna vijf jaar verder en loopt alles vlot, iedereen tevreden!

 

 

Fietsen is leuk! Maar bestaat er zo geen uitdrukking 'alles wat leuk is, is leuker met twee?' Daarom bestaat onze VELOPTIEK-tandem uit Bjorn en Sofie. Als zaakvoeder stuurt en trapt Bjorn en zorgt z'n vrouwtje voor de (niet altijd even) stille ondersteuning.                                                                                                                                                

Een fietsenwinkel met een visie!

Maar wat is nu juist onze visie? Het fietsgebeuren is voor ons niet zomaar een fiets verkopen, maar ook luisteren naar de behoeften van de klant, de wensen, het budget... Persoonlijke service staat voorop!

Iedereen neemt dezelfde fietspaden, maar niemand hoeft op dezelfde fiets te rijden!

We hebben gekozen om met gekende, maar ook minder gekende fietsmerken en -onderdelen te werken. Maar stuk voor stuk betrouwbare, doordachte, functionele en kwalitatieve producten voor ieders budget.

Van aankoop tot aflevering: een correcte service

Correcte leveringen, perfecte naverkoop en klantenservice zijn voor ons belangrijk. Daarom werken we bijna uitsluitend met Europese leveranciers, met vaak ook een Europese productie en assamblage lijn.

 

 

Fietsen

Onderdelen & accessores

Herstellingen

Contact

 

©created and designed by artlab-11 & Maxi-print