Herstellingen

HerstellingenBij ons kan je terecht voor alle herstellingen aan je favoriete tweewieler ! Ook fietsen die niet bij ons aangekocht zijn, worden van de nodige zorgen voorzien.OPGELET : - Wij herstellen enkel elektrische fietsen gekocht bij VELOPTIEK

                     - Wij monteren geen onderdelen die U zelf meebrengt en dus niet zijn gekocht bij VELOPTIEK

                     - Het uurloon is verschillend voor bij ons aangekochte fietsen en fietsen niet bij ons aangekocht                                       

                     - Onze algemene voorwaarden omtrent de herstellingen hangen uit in de winkel
ONDERHOUD :

Een fiets die regelmatig onderhouden wordt rijdt zo veel beter , leuker en aangenamer. Maar is vooral veilig en betrouwbaar ! Afhankelijk van het aantal kilometers die U al fietsend aflegt (en in welke omstandigheden dit gebeurt) heeft je fiets minstens één keer per jaar een nazicht nodig. Meer dan 3000 kilometer per jaar op de teller ? Dan adviseren wij een halfjaarlijks nazicht.

Zo'n onderhoud kan je bij VELOPTIEK inplannen wanneer dit het best past voor U ! Hoe gebeurt een planning ?

- U neemt uw agenda bij de hand

- (Minstens) 2 weken op voorhand belt U tijdens de opningsuren (zie "contact")

- We plannen samen de ideale afspraak in

- U brengt uw fiets binnen op de afgesproken datum
HERSTELLING :

Pech , ongeval , vandalisme, ... ? Dit kan je onmogelijk voorzien. Uiteraard houden wij ook voor herstellingen de nodige ruimte vrij in onze planning. Hiervoor hoeft U geen afspraak te maken : breng 'm gewoon binnen tijdens de openingsuren. Bij het afleveren van je reparatie wordt er wat tijd genomen om de problemen te bespreken. Op dat moment zullen we U ook meedelen wanneer de herstelde fiets kan opgehaald worden.

Bij VELOPTIEK geen zoektocht naar parking of parkeerboetes : onze eigen parking bevindt zich aan de zijkant van de winkel (Wolvendreef). De ingang van de winkel is ook via deze parking.

Copyright @ All Rights Reserved