Extras

Onderdelen & accessoires


Bij Veloptiek moet het plaatje kloppen! Niet alleen wij doen ons uiterste best om u en uw fiets de meest intense tijden samen te laten beleven, ook onze leveranciers weten wat ze doen. Alleen als de accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit zijn, de levertijden kort en de ondersteuning vanuit de producent / leverancier optimaal is,dan kunnen ze in onze winkel terecht komen. Om het lijstje compleet te maken, zijn ze nog het liefst van al wat ecologisch, producten van Belgische of Europese origine hebben uiteraard ook onze voorkeur.

Hierbij een kleine selectie:

Duitse fabricant van sloten, helmen en fietstassen. Een ruim gamma aan producten die zowel sterk en degelijk zijn, en super goed afgewerkt zijn. Helmen waarvan onverhoeds na lang gebruik of pech onderdelen stuk gaan, kunnen in vele gevallen weer hersteld worden, en kleine onderdeeltjes besteld. Alweer een reden om te investeren in degelijke en veilige helmen die bovendien zeer comfortabel om dragen zijn.

 

Belgische fabrikant van rem- en versnellingsbinnen- en buiten kabels. Deze heeft ook remblokken voor schijf- en velgremmen en hydraulische schijfremleidingen voor bijna elk merk in een heel scala van kleuren. Aanstormende referentie op gebied van remblokken voor schijfremmen, al 3 types leverbaar, voor elk gebruik de juiste remblok.

Doordachte en kwalitatieve accessoires aan een schappelijke prijs aanbieden en alle kleine onderdeeltjes nog apart kunnen aanleveren, zoiets kunnen alleen de gedreven mensen achter SKS verwezenlijken. Dé producent van de grootvader van alle vloerpompen, de renncompressor. De mijne haalt na 18 jaar intensief gebruik nog altijd vlotjes 14 BAR !

Nuttige en prijsgunstige onderdelen en accessoires. Zeer sterk in het segment van verlichting, handvaten, zijstandaards en opbouwdelen voor de fietsen.

Buitenbanden, binnenbanden en tubes die doen wat ze moeten doen: Licht lopen, veel grip bieden op alle soorten ondergrond, een zeer goede lekbestendigheid bieden en ten slotte, lang meegaan. Wat moet je meer hebben?

Fabricant van prima helmen en helmaccessoires. Wist je dat ze niet alleen fietshelmen, maar ook ski-, snowboard en brandweerhelmen produceren ? Zeer mooi afgewerkt en uitermate stevig ! Sinds kort hebben wij ook een selectie fietsbrillen van Casco in de winkel.

Fietstassen: Ieder zijn fiets en elk zijn fietstas. Ons gamma in fietstassen is uitgebreid en bestaat uit vele verschillende soorten, afwerkingen en prijsklassen. Voor mensen die een laptop of tablet moeten vervoeren op de fiets zijn er veilige, mooie en gebruiksvriendelijke oplossingen, net zoals voor kinderen en vrije tijds fietsers.Abus, Basil, New-loox, Cordo,Niet verkeerd, Rack-time,.. Ontdek de fietstassen van Beck !

Terug van weggeweest! Dit is "Made in Belgium"! Compleet assortiment reflectiemateriaal, verlichting en beschermende fietskledij: altijd goed zichtbaar op of naast je fiets... 

Op zoek naar een tof maar vooral nuttig geschenk ?

Bij VELOPTIEK kan je ook terecht voor een

KADOBON !

Copyright @ All Rights Reserved